Kick-off Mobility Challenge Hoogkwartier

Op zaterdagmiddag 25 mei was op het plein voor de Kiphofgarage (tevens de locatie van de toekomstige Mobility Challenge Hub) een Mobility Dag georganiseerd.

Bewoners konden op deze dag een deelauto, fiets en bakfiets uitproberen, informatie inwinnen en zich inschrijven. Ook konden zij de aanwezige experts hun huidige autogebruik voorleggen en advies inwinnen of deelmobiliteit voor hen een interessant alternatief is.

Ook wethouder Bokhove (Mobiliteit, jeugd en taal) heeft zaterdag 25 mei het Hoogkwartier bezocht tijdens de kick-off van de Mobility Challenge Hoogkwartier. Wethouder Bokhove is vanaf het begin van het project betrokken bij de ontwikkeling van de Mobility Challenge. De Mobility Challenge Hoogkwartier wordt gezien als een voorbeeldproject in Rotterdam De wethouder hoopt dan ook van harte dat het slaagt. Haar wens is dat het project snel ook in andere wijken van Rotterdam georganiseerd kan worden. Het was een goede middag waarop we vele nieuwe deelnemers hebben mogen begroeten.

Tijdslijn →